tobe-camion

Ce facem noi

TOBE CAMION, AUTOCAR, AUTOBUZ, AUTOUTILITARA, UTILAJ INDUSTRIAL
Meteor Serv repară profesional tobe catalitice de camion, autocar, autobuz, autoutilitatra si utilaj agricol si constructii.
Meteor Serv este service autorizat de RAR pentru lucrarile pe care le executa.
Parteneriatele cu toate reprezentantele IVECO, MERCEDES, DAF, VOLVO, SCANIA din tara, recomanda Meteor Serv ca fiind o companie de incredere, competenta, cu un inalt grad de profesionalism si nu in ultimul rand cu o politica de preturi corecta.
Procesul de curatare decurge in mai multe etape:

  • desfacere toba de camion, autocar, autobuz, autoutilitara minim invaziv,
  • verificare fiecare element filtrant in parte cu camera cu infrarosii,
  • curatare cavitationala in cuva ultrasonica, tehnologie sigura, de cea mai inalta performanta la nivel mondial, tehnologie recomnadata de toti producatorii de tobe catalitice,
  • curatare termo-chimica,
  • uscare,
  • inlocuire element filtrant cu monolit ceramic adecvat categoriei de noxe,
  • verificare rezultat final,
  • reasamblare toba catalitica profesionala la o caliatate impecabila cu sudura in mediu protejat cu argon.

Meteor Serv are in permanenta stoc de tobe catalitice de camion reconditionate, cu garantie, pentru cele mai uzuale modele de camionane. Se stie ca pentru dumneavoastra este important ca masina sa circule, motiv pentru care, Meteor Serv, va da pe loc o toba total reconditionata, astfel scutind timpii de stationare.
Meteor Serv vinde din stoc de tobe de camion noi, aftermarket (import Polonia si Italia) la pret de importator direct. Tobele de camion se vand in system buy back.
Lucrările executate la Meteor Serv se ridică la cele mai înalte standarde europene.

Executam cu maxima precizie sudura in argon.

Curatare catalizatoare si filtre de particule in cuva cu ulatrasunete.

In situatia in care consatatam ca elementii filtranti din toba de camion sunt epuizati fizic sau deteriorati, ii inlocum cu elementi noi, dupa care asamblam toba.

Suntem importatori directi pentru elementii filtranti (catalizator si filtru de particule) pentru autoturisme, camioane, autocare, autobuze.

Oricare dintre aceste varinte confera o imbunatatire absoluta, toba remediata astfel, se comporta ca o toba noua. Consumul de combustibil va fi scazut, puterea motorului va creste si noxele de evacuare se vor diminua.

In situatia in care toba de camion este lovita sau se doreste o updatare a incadrarii EURO, importam direct la preturi competitive tobe de camion after-market produse in Italia sau Polonia.