Istoric

Istoric

Companie infiintata in 2004 specializata in inlocuiri, reparatii si tunning evacuari auto cu depozit si service propriu. Avand o bogata experienta si poate cei mai specializati tehnicieni in acest domeniu ne clasam pe primele locuri in topul servicelor specializate in evacuari.

Din 2010 am studiat piata internationala si am fost la cursuri si prezentari de produse la service-uri partenere din Canada, SUA, Anglia, Olanda si Germania pentru a putea oferi metodele optime de curatare/regenerare a filtrelor de particule (DPF/FAP) .

Din 2014 am achizitionat cea mai performata cuva cu ultrasunete pentru curatare filtre particule, catalizatoare si orice alta componenta din domeniu auto, aeronautic si industrial. Prin aceasta dorim sa ne mentinem mereu la standardele cele mai inalte tinad pasul cu noile tehnologii care apar la nivel mondial.

Tot din 2014 am devenit importatori directi ai filtrelor de particule si a elementilor filtranti pentru a veni in intampinarea multor solicitari ale clientiolor nemultumiti de functionalitate masinii dupa anularea filtului. La ora actuala avem stoc atat de filtre de particule “after market” impoer Italia cat si filtre reconditionate (cu elementi filtranti noi) pentru majoritatea tipurilor de autoturisme si camioane.

Nu incalzim filtrele de particule la temperaturi inalte, metoda care ar putea deteriora materialul filtrant ci oferim curatare ULTRASONICA profesionala.

Cu ani in urma, incalzirea filtrelor de particule la temperaturi superioare celor suportate de acestea in mod uzual pe masina era singura metoda cunoscuta pentru curatarea acestora, dar s-a observat ca la temperaturi ridicate, moleculele de metal pretios se pot aglomera, ceea ce le reduce abilitatea de a trata gazele evacuate, practic deteriorand filtrul de particule. Acum cativa ani, inginerii Mazda au folosit single nano-technology pentru a incorpora individual particule de metal pretios in corpul ceramic astfel incat acestea sa nu se mai aglomereze. Pentru motoarele pe motorina Mazda a realizat un filtru de particule (DPF) avand o structura din baza ceramica ce permite moleculelor de oxigen incorporate sa fie eliberate in momentul in care particulele de funingine acumulate sunt arse.

La ora actuala suntem singura companie din tara care putem curata filtre de particule si catalizatoare demontate (se pot demonta in serviceurile noastre sau ale partenerilor sau trimise prin curier) pe cea mai evoluata masina de curatare la nivel mondial “METEOR ULTASONIC DPF CLEAN MACHINE” care curata perfect si sigur filtre de particule, catalizatoare, injectoare si orice atla piesa auto sau industriala